Porc si cus-cus

de mihaelar63 in Porc, 30 Apr 2010 | 4940 vizualizari

 

trebuia sa pregatesc ceva rapid si consistent de pus la ,, pachet "'
ce a rezultat m-a multumit atat pe mine cat si pe ,, destinatar '' !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cotlet de porc
  • 500 gr cus-cus
  • 100 gr ulei
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1ardei rosu
  • 1ardei verde
  • patrunjel verde
  • ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc si cus-cus:

1. taiati cotletul de porc fasii , condimentati cu sare si piper , prajiti in 50 gr ulei . adaugati usturoiul taiat feliute .

2. in alt vas prajiti cus -cusul pana devine auriu .adaugati apa  sa acopere bine cus- cusul .puneti si carnea , amestecand usor .acoperiti vasul cu un capac .

3. spalati ardeii si ii taiati fasii , ii puneti in restul compozitiei, la sfarsit puneti si patrunjelul si ceapa verde tocate .

4. in 10 min cus-cusul s-a patruns bine . atentie !!! completati cu apa daca e nevoie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (5)

nadina73 1

30.04.2010, 09:50

mihaela ce ai gfacut nu ai dormit azi nopate ai gatit?,super bun trebuie sa incerc 5 furculite

nadina73 1

19.08.2010, 23:39

facem un tur pe la tine prin curte asa o revizie

mihaelar63 1

20.08.2010, 17:09

bine ca nu te-am prins

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clisă friptă şi pită picurată