Porc picant cu ciuperci urechi de lemn si orez cu sofran

de papabundetot in Porc, 14 Iul 2013 | 6733 vizualizari

COMENTARII (18)

Patricia Iordache 1

14.07.2013, 17:59

Eu mananc asa ceva, dar cu pui la un restaurant cu specific chinezesc, din Constanta. Foarte bun!! Din pacate nu gasesc "urechi de lemn"

papabundetot 1

14.07.2013, 18:00

Pati,cum am zis si in reteta mie imi aduce o prietena care traieste in Malaezia si vine 1/an in Ro. Dar am mai vazut si pe aici in Dragonul R

Constelatialeu 1

14.07.2013, 18:01

Eu vreau doar porcul picant...

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 18:02

Corinuta 1

14.07.2013, 18:07

Interesanta mancarica! Eu nu-s cu asiaticele, o singura data am mancat la un chinezesc, dar nu mi-a plcut prea tare si mi-a fost si rau de la ele!

MotanLaOale 1

14.07.2013, 18:07

Cris2711 1

14.07.2013, 18:10

place

Merisor 1

14.07.2013, 18:11

Deci asta e porcul pe care l-ai mancat
Eu ma gandeam la un porc intreg

diaconta 1

14.07.2013, 18:19

cred ca-i bun ce ai facut Dana

papabundetot 1

14.07.2013, 18:48

Meri cum un porc intreg?!

papabundetot 1

14.07.2013, 18:48

Dia,noua ne place mult genul asta de mancarica

Bya Ralu 1

14.07.2013, 19:05

ce papa bun ai pregatit

Rocsi 1

14.07.2013, 19:17

Arata bine si sunt sigura ca e si foarte bun

gaby_gabytza 1

14.07.2013, 19:27

buuuuuuuun

alilianaa 1

14.07.2013, 20:15

buuun, bun rau!

papabundetot 1

14.07.2013, 20:31

mai e un pic daca vrea cineva...

iry-gabriela 1

14.07.2013, 22:32

laura_n 1

15.07.2013, 17:56

ce bunaciuneeee...ma ling pe degete )

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de purcel in sos de ceapa cu garnitura de cartofi piure