Porc cu ananas şi sos dulce-acrişor

de Dana_Retetegg in Porc, 5 Ian 2011 | 4896 vizualizari

 

O idee minunata a avut iubitul meu ieri, sa incercam un fel de mancare, orice, dar musai cu ananas.

Eu, la inceput cam sceptica, am zis bine, fie! Am inceput sa ma uit prin frigider incercand sa combin cateva ingrediente care sa mearga cu ananas. Si iata ce a iesit :)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr pulpa de porc taiata fasii,
  • 150 gr ananas cuburi,
  • 1 ardei verde si o ceapa taiate julien,
  • 3 catei de usturoi taiati felii,
  • 100 gr de rosii in bulion,
  • 50 ml vin alb demidulce,
  • oregano,
  • busuioc,
  • sare,
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu ananas şi sos dulce-acrişor:

Intr-o tigaie incinsa am adaugat 2 linguri de ulei si am pus la calit ceapa si ardeiul. Cand au inceput sa prinda culoarea aurie am adaugat ananasul.

Am amestecat usor si am lasat 5 minute pe foc.

Am adaugat apoi carnea de porc, usturoiul, condimentele.

Dupa alte 5 minute am adaugat rosiile si vinul.

Cand savoarea va umple bucataria, atunci stiti ca e gata :)

Serviti cu orez, noodles, sau taitei normali cum am facut noi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu ananas şi sos dulce-acrişor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline si carne de porc reteta traditionala romaneasca