Poienita cu ciuperci

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2010 | 9316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan ciuperci intregi( cautati sa fie ciupercile cu palariile cit mai mari)
  • 3 cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 2 oua fierte
  • 100 g cascaval
  • 1 piept de pui mic
  • 1 legatura patrunjel verde cret( hasmatuchi)
  • 150 g maioneza
  • salata verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Poienita cu ciuperci:

Morcovii, pieptul si cartofii se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce au fiert si s-au racit se dau pe razatoarea cu gauri mari, punandu-se in castronase separate, fiecare.Se rade si cascavalul si ouale si se pun fiecare separat. Pieptul se taie cubulete.

Intr-o oala se pune folie peste care se aseaza ciupercile cu palaria in jos.Se pune verdeata intre ciuperci apoi un strat de cartofi rasi.Se niveleaza cu dosul lingurii si se preseaza putin.Se condimenteaza cu sare si piper, apoi adaugam 50 g din maioneza .Urmeaza in ordine morcovii rasi,cascavalul si alte 50 g maioneza.

Ouale rase se amesteca cu pieptul si maioneza ramasa se condimenteaza si se pune ultimul strat peste care strangem marginile foliei de staniol. Punem salata la rece pentru citeva ore.

Cind o scoatem de la frigider desfacem folia si asezam salata pe un strat de frunze de salata verde , rasturnand oala cu susul in jos.Scoatem folia ramasa si ornam daca mai e cazul cu verdeata.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Poienita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

ionelia 1

06.11.2010, 19:43

Sper din suflet sa castigi pt ca meriti !

babi5 1

18.02.2013, 14:59

buna

Sidy 1

27.04.2014, 18:13

Noua ne-a placut atat de mult, ca de cand am facut-o prima data.....am repetat-o de foarte multe ori !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu foietaj, jambon si branza