Pogaca

de RalukaToprak in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 19640 vizualizari

 

Sunt tare delicioase,este o reteta turceasca :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 200 gr margarina sau unt
  • 250 gr iaurt
  • 50 gr zahar
  • 2 oua
  • 20 gr praf de copt
  • 200 ml ulei
  • branza ptr umplutura
  • susan
  • galbenus ptr uns
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogaca:

Se amesteca ingredientele pentru aluat si se formeaza cu mana bilute pe care le desfacem.

Se pune branza rasa in mijloc si se lipesc.

Se pun in tava unsa si tapetata cu hartie de copt,se ung cu galbenus de ou si se presara susan pe deasupra.

Se dau la cuptorul incins dinainte la 180°c pana se rumenesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

ela 1

03.05.2014, 13:59

nilgun 1

03.05.2014, 15:44

pogaca....se citeste fara accent pe g...sunt delicioase....

tarasmariana 1

04.05.2014, 05:20

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu branza grasa -Pogácsa