Pleurotus pe gratar(la grill)

de lilik in Mancaruri de legume, 18 Oct 2015 | 7282 vizualizari

 

Ma rog oricare le-ar fi denumirea rezultatul e nemaipomenit.

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr ciuperci pleurotus
  • 1 catel de usturoi
  • Ulei de masline
  • Otet
  • Patrunjel verde
  • Sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pe gratar(la grill):

Curatam ciupercile si le taiem coditele, apoi le stergem usor cu un prosop de bucatarie si le punem pe grill-ul incins. 

Le intoarcem pe ambele parti si cand sunt gata le punem pe o farfurie si le presaram cu sare. 

Intr-un mic bol punem ulei de masline(vreo 9-10 linguri), putin otet, usturoiul taiat felii si patrunjelul tocat si batem bine cu furculita pana se emulsioneaza bine. 

In acest bol punem ciupercile si amestecam. Bineanteles ca trebuie sa gustam ca sa ne putem da seama daca mai trebuie sare, otet sau altceva. 

Sper sa va fie pe plac. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pe gratar(la grill)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Panacris 1

19.10.2015, 21:13

Valclaudia 1

21.10.2015, 06:47

ce buni sunt!

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de dovlecel