Pleurotus cu branza si smantana

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2011 | 8441 vizualizari

 

mie imi plac ciupercile de toate soiurile si sub toate formele...de data asta am facut pleurotus prajit cu branzica...ff bun!

 

INGREDIENTE

  • o cutie de pleurotus, cam 350 gr a avut
  • telemea
  • smantana
  • sare, piper boabe, foi de dafin, o lg ulei de masline+ ulei pt prajit, patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus cu branza si smantana:

intr-o oala am pus la fiert apa cu sare, piper boabe, ulei de masline si foi de dafin si cand a dat in clocot am pus ciupercile sa fiarba cam 7-10 minute bune.

le-am scos in strecuratoare si le-am lasat sa se scurga bine, apoi le-am pus intr-un prosop si le-am mai scurs...

am pus ulei intr-o tigaie la incins si am prajit pleurotusul bine, apoi l-am scoc pe o farfurie, am ras deasupra telemea si am asezonat cu smantana, iar ca decor putin patrunjel verde. a fost super bun!( pre aputin pt  gustul meu....)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute