Platou haiducesc pt. Bucataras(i)

de epurasha2bb in Vita, 3 Aug 2010 | 11113 vizualizari

 

sic! sac!:)

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne de vita
  • 3 linguri otet
  • 5 linguri ulei
  • 1 lingura boabe de mustar
  • 5 foi d edafin mici
  • 1 lingura boabe de piper negru
  • 1 ceascuta de vin alb
  • sare mare
  • sunculita cu boia
  •  sunculita fiarta cu usturoi
  • rosii
  • castraveti
  • ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou haiducesc pt. Bucataras(i):

Se spala carnea de vita si se taie bucatele potrivite.Se pune intr-un castron la marinat cu uleiul, otetul vinul, foile de dafin, boabele de mustar si piper.Se lasa cel putin o ora dar indicat e mai mult chiar.Apoi se scot si se pun intr-un tuci cu putin ulei si o cescuta de zeama de legume.Se frig inabusit , mai adaugand cate un pic de ulei.Se adauga si sare la sfarsit.

Se servesc rumenite pe platou de lemn scobit, alaturi de rondeele de rosii, castrveti, ardei si felii de sunculita cu boia si sunculita fiarta cu usturoi.Desigur platoul se poate completa si cu cepa rosie sparta cu pumnul si in mijloc pusa sare mare.

Pofta mare bucatarasi! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou haiducesc pt. Bucataras(i)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
CARNE ASADA