Pe cand sosesc invitatii la masa imi place sa fie ,, ceva '' pe masa . De regula aranjez frumos un platou sau doua [ in functie de numarul mesenilor] cu gustari reci .De sarbatori ma aprovizionez din timp cu branzeturi si preparate din carne pe care in caz de ,, forta majora '' le pot servi urgent . Ma asigur ca alimentele acestea sa fie proaspete , de calitate si gustoase . Nu trebuie cumparate cantitati mari , trebuie sa ai sortimente diverse , astfel fiecare sa gaseasca ceva pe placul lui .
1
Am cumparat cate 300-500 gr din fiecare sortimentde cascaval sau salam /muschi file si am putut sa aranjez 3 platouri mari.
2
Cu cascavalul merg bine si fructele. Imi place combinatia cascaval-struguri.
3
Puteti aranja din timp platoul cu aperitive si sa-l pastrati la rece.
4
In sezonul cald, se aranjaza platoul cu aperitive cu putin timp inaintea sosirii musafirilor [ se evita stfel oxidarea alimentelor ] .