Platou aperitiv cu miez de lapte, oua de prepelita si rulada de spanac

de marianascarlat in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2013 | 4594 vizualizari

 

De cand sunt singura acasa aproape ca nu mai gatesc. Acest platou mi-a luat mai mult de pregatit decat de mancat! Daca va place mai pregatesc unul, mintenas!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua de prpelita
  • miez de lapte
  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 2 bucati rulada de spanac
  • busuioc proaspat si uscat
  • cateva picaturi ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou aperitiv cu miez de lapte, oua de prepelita si rulada de spanac:

Am fiert ouale de prepelita. Am facut din felii subtiri de miez de lapte, felii de  rosii, busuioc proaspat si uscat si cateva picaturi de ulei de masline, o salata Caprese. Ouale de prepelita, cate o felioara de castravete si un mic miez de lapte le-am pus pe scobitori. Am mai adaugat cateva felii de rosii si castraveti si 2 felii de rulada de spanac(cu crema de branza, ardei gras rosu si bucatele de sunca presata).

Asta a fost tot! Va invit la masa!

 

TIPS-URI

1

Pentru rulada de spanac am pus reteta mai demult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou aperitiv cu miez de lapte, oua de prepelita si rulada de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv, cu crema de branza