Placinte cu cartofi si branza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2014 | 45215 vizualizari

COMENTARII (19)

dantes 1

11.05.2014, 08:32

bune!

simonacallas 1

11.05.2014, 09:00

Ce frumoase sunt

Merisor 1

11.05.2014, 09:06

Am adus cafeaua

Ela68 1

11.05.2014, 09:24

foarte bune

Alexandra Elena 1

11.05.2014, 09:29

ce bune sunt

mirela0911 1

11.05.2014, 09:42

Ce bune!

MOKUSKA 1

11.05.2014, 09:54

delicioase!

babi5 1

11.05.2014, 10:05

Delicioase

MotanLaOale 1

11.05.2014, 10:08

bune bune

Dya Daniela Andrei 1

11.05.2014, 10:42

Ce bunatatai ne aduci la ceas de dimineata!

Bunica 1

11.05.2014, 11:30

Vaiiiii,cat de bine arata!Cred ca sunt delicioase!

Rocsi 1

11.05.2014, 11:37

Ce aratoase

Micutza Luana 1

11.05.2014, 12:09

buneeee

Corinuta 1

11.05.2014, 12:10

Super bune!

Bya Ralu 1

11.05.2014, 12:56

bune

Nicole28 1

11.05.2014, 17:11

Au fost tare bunee!

Ubulika 1

12.05.2014, 07:38

super bun!

laura_n 1

12.05.2014, 13:37

ma innebunesti cu saraturile si tu stii asta

mihaelalalala 1

04.06.2014, 15:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placintele sarate cu cartofi si usturoi verde