Se toaca usturoiul si chiliul si se soteaza in cateva linguri de ulei, la foc mediu. Se adauga semintele de mustar si se mai lasa 5 minute. Se indeparteaza de pe foc.
Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Se fierb in apa sarata 15-20 de minute. Se amesteca cu untul, sare, piper si putin lapte, pana se transforma in piure.
Se fierb ouale 7 minute. Se curata de coaja.
Se toaca ceapa si ghimbirul si se soteaza, impreuna cu 1/2 din mixul de usuturoi obtinut anterior, semintele de fenugrec si turmericul, timp de 5 minute la foc mediu. Se adauga laptele de cocos, spanacul si coaja rasa de la 1/2 lamaie.
Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic si se lasa pana cand sosul s-a ingrosat. Se transfera intr-un vas potrivit pentru cuptor, se adauga rosiile tocate deasupra si se lasa putin la racit.
Se incalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Se taie oul in sferturi si se adauga peste sos. Se taie pestele in cuburi mici si se adauga si acesta in vas. Se adauga piureul obtinut anterior si se intinde cu o spatula astfel incat tot curry-ul sa fie acoperit de piure.
Se gateste 30-40 de minute, pana cand piureul este auriu si sosul s-a ingrosat.
La final se stopeste cu restul de mix de usturoi.
Se serveste imediat cu bere rece.