Placinta cu trei feluri de branza

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2015 | 2150 vizualizari

 

A trecut ceva timp de cand nu am postat pe bucataras.ro am vazut multe lucruri frumoase care s-au intamplat pe aici si ma bucur pentru intalnirea bucataras si membri care au participat.
Revin cu o placinta buna de tot care se face destul de rapid.

 

INGREDIENTE

  • foi de placinte
  • 2 dovlecei maricei
  • 1 cutie ricotta
  • 200 g branza de vaci
  • 100 gr branza de burduf sau puteti pune cas de vaci
  • jumate de legatura marar
  • sare foarte putina
  • 3 oua
  • 100 g smantana
  • 1 ou pentru uns
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu trei feluri de branza:

Dovleceii de dau prin razatoarea mare apoi se pun intr-o tigaie cu putin ului si se amesteca pana cand dispare apa din tigaie.

Se lasa la racit. Se amesteca branzeturile cu ou si sare foarte putina apoi cu dovleceii si mararul tocat.
Foile de placinta se inpart in patru se stropesc cu putin unt si pe o latura se pune umplutura. Se ruleaza si se aseaza in tava. Se dau la cuptorul incins pentru 15 min.

Se bate oul cu smantana se scoate tava din cuptor se unge placinta cu smantana si se mai lasa pentru 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu trei feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu branza