Placinta cu telemea de oaie

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2016 | 3964 vizualizari

 

Eu sunt fan placinte sarate.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (2 foi - 800g)
  • 800g branza telemea de oaie
  • 400g branza de vaci
  • 100g smantana
  • 4 oua
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 galbenus pentru uns
  • 1 lingura de lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu telemea de oaie:

Aluatul se lasa la decongelat.

Branza se da pe razatoare.

Intr-un castron se amesteca telemeaua cu branza de vaci, 4 oua, smantana si zaharul vanilat pana se omogenizeaza.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pune prima foaie. Aluatul trebuie sa fie si pe marginea tavii.

Se pune branza in  tava si se niveleaza.

Se pune deasupra si a doua foaie, se potrivesc marginile si se lipesc.

Se unge cu galbenus de ou amestecat cu o lingura de lapte.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.

Cand se rumeneste este gata.

Se taie rece si se serveste.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu telemea de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu fistic, citrice si rucola la slow cooker Crock-Pot