Tocam cepele,taiem bacon-ul fasiute si le punem impreuna intr-o tigaie cu putin ulei sa se rumeneasca putin.Intre timp spalam spanacul si stevia si le rupem in 2.
Cand bacon-ul si ceapa s-au colorat putin stingem cu putin vin alb,lasam sa se evapore apoi punem spanacul si stevia in tigaie,acoperim si lasam la foc mic pana se inmoaie.
Cand spanacul si stevia au lasat toata apa dam deoparte si adaugam usturoiul pisat,sare,piper si parmezan ras,apoi amestecam bine.
Intr-o tava punem foaia de aluat si pe jumatatea ei punem compozitia obtinuta,apoi acoperim cu cealalta jumatate si inchidem la capete.
Crestam suprafata fara a taia aluatul si ungem cu galbenus batut,apoi dam la cuptorul incins la 180° pana este frumos rumenita.(depinde de cuptorul fiecaruia,eu am lasat circa 30-40 de minute)
Lasam sa se racoreasca putin si servim.
Pofta mare!!!