Am preluat ideea de la Motanel si a iesit foarte buna!! deci vi-o recomand tuturor!
- Foile proaspete se grupeaza doua cate doua si se ung cu ulei fiecare.
- merele le spalam bine, le razuim cu coaja cu tot si aduagam zahar si scortisoara pudra. Punem intr.o tigaie la calit ,pana se inmoaie, cca 15 minute si apoi aduagam amidonul alimentar si grisul. Amestecam inca putin si stingem focul. Lasam sa se raceasca.
- Asezam 2 foi una peste alta si punem umplutura. Rulam si inchidem capetele cu grija. Le asezam cele trei rulade in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ulei. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pt cca 20-25 minute, cand devine frumos rumenita placinta. O scoatem si o lasam sa se raceasca.
O pudram cu zahar pudra si cu scortisoara.
1
Se poate servi cu putina frisca sau cu inghetata.