Placinta cu dovleac DUKAN

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 18 Noi 2014 | 4843 vizualizari

 

Croaziera !

 

INGREDIENTE

  • Pt blat.
  • 5 oua
  • 9 linguri tarate ovaz
  • 250 g branzica degresata
  • Un praf copt
  • Pt umplutura.
  • 1 kg dovleac ras
  • Indulcitor dupa gust
  • Esenta vanilie
  • Scortisoara.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovleac DUKAN:

Pregatim blatul ,unde se amesteca toate ingredientele de mai sus ,unde obtinem o compozitie densa pe care o lasam 30 min la odihna pt a se unfla taratele.

Pe o tava de copt invelita cu hartie adaugam jumatate din compozitie si o dam la cuptor pana nu mai este asa lichida, pt circa 10 min.

Intre timp calim dovleacul cu indulcitorul esenta si scortisoara, pana ce acesta se inmoaie .

Odata ingrosat putin blatul scoatem din cuptor adaugam peste el dovleacul calit,intindem uniform si adaugam si compozitia ramasa. 

Dam la cuptor pana se rumeneste.

Deasupra am presurat putin indulcitor praf.

 Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac DUKAN" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac: Reteta simpla si delicioasa pentru un desert de toamna