Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
reteta am facut-o demult insa nu am postat-o....si acum i-a venit rindul .
pentru aluat :
ptr umplutura
zahar pudra
aluat:
intr-un bol se pune faina peste care punem drojdia diluata in laptele caldut,ouale,zaharul ,untul la temperatura camerei si sare.
se framinta bine pina devine un aluat nelipicios.
se da aluatul la rece pina isi dubleaza volumul (cel putin).
umplutura:
dovleacul se curata de coaja si se da prin razatoare.
se caleste intr-o tigaie cu putin ulei,se adauga si zaharul.
cind s-a calit il dam deoparte si il lasam sa se raceasca.
aluatul se scoate de la rece,se intinde o foaie peste care punem umplutura.
se ruleaza si se da la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru cca 30-40 minute.
se scoate si dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar pudra...
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola