Plăcintă cu branză sărată

de sisterskitchen in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2013 | 5314 vizualizari

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

18.02.2013, 18:14

buuuna

MotanLaOale 1

18.02.2013, 18:40

gaby_duceag 1

18.02.2013, 18:48

eu nu prea am inteles cu foile
in imagine nu-mi pare rulata
facem fie un "sarpe", o invatita, fie asa ca o tarta cum e in imagine?

Lau 1

18.02.2013, 18:48

buna

Bya Ralu 1

18.02.2013, 19:32

delicioasa

ionela2682 1

18.02.2013, 20:04

Ce ne prezinti in imagine arata apetisant rau....dar nu cred ca modul de preparRe coincide cu imaginea!

Rocsi 1

18.02.2013, 21:03

mamaieelena 1

18.02.2013, 21:18

Bucatardinpasiune 1

18.02.2013, 21:53

Wow, ce bine arata! Si cu un pahar de lapte langa cred ca a fost delicioasa!

sisterskitchen 1

19.02.2013, 08:40

Gabi,

Se poate face fie rulata ,fie asa cum am facut noi intr-o tava rotunda si ies doua tavi.Oricare varianta ai alege e la fel de buna

sisterskitchen 1

19.02.2013, 08:40

Asa este @bucatardinpasiune merge foarte bine cu un pahar de lapte sau un iaurt.

sisterskitchen 1

19.02.2013, 08:42

Ionela,
La ce te referi?
Spuneam ca daca alegeti sa pregatiti aceaasta varianta,ca si in poza vor iesi doau tavi.Se intinde o foaie, se pune umplutura dupa care o alta foaie.

Teo 1

19.02.2013, 19:59

si mie im98 place placinta ...cu branza sa fie!

Bunica 1

19.02.2013, 20:12

Aluatul este identic cu cel pe care-l fac eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in aluat