Placinta cu branza

de RoXx in Dulciuri, 28 Oct 2012 | 4383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza telemea
  • 800 gr foietaj (de preferat sa fie in 2 buc)
  • 300 gr zahar
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilinat
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Branza se spala si se da pe razatoare. Intr-un castron se freaca zaharul cu 2 oua,esenta de vanilie ( cantitatea difera de preferintele fiecaruia) si pliculetul de zahar vanilinat .Peste,se adauga si branza rasa si se amesteca pana la omogenizare.Intr-o tava se intinde o foaie din pachetul de foietaj .Se adauga compozitia si se intinde pe toata suprafata foii.Peste, punem si a 2a foaie.Taiem cu un cutit ascutit in patratele.Oul ramas , il batem si cu o pensula il intindem pe toata suprafata placintei.Se da la cuptor pentru 25-30 de min la foc potrivit.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

in comzitie se poate adauga si putin gris daca este prea lichida

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ricotta, mere si stafide