Placinta ciobanului

de ianculubita in Mancaruri cu carne, 8 Apr 2011 | 5544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata
  • 500g cartofi
  • 1ceapa
  • 1ceasca supa de carne
  • 1lingura cu unt
  • 50ml lapte
  • 1ardei gras colorat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta ciobanului:

Ceapa taiata marunt se caleste in unt impreuna cu ardeiul de asemenea taiat cubulete, apoi se adauga si carnea iar dupa 10min se adauga supa;dupa ce a scazut se condimenteaza;cartofii curatati,spalati,taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare dupa care se face un piure;intr-un vas de yena se rastoarna carnea,deasupra piureul,se niveleaza si se da la cuptor 30-40min.si se serveste cu salata ciobanului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta ciobanului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de oaie