tot pizza , ca ne era dor :))
Aluatul: Faina cu sarea se pun in castron. Drojdia se dizolva in putina apa calduta si se pune peste faina. Apa se adauga pe rand si se framanta pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Se adauga uleiul, se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.
Sosul Se pune ketchup-ul in cratita , se condimenteaza cu sare, piper, busuios si oregano , si se lasa sa dea un clocot.Salamul, sunca, carnatul, ardeiul si cuipercile se taie felii. Cascavalul se rade.
Asamblare
Se ia cate o bucata de aluat si se intinde o foaie mai mica , se unge cu sos si se pune sunca , carnat si salam, doar pe jumatate.Se pun ciupercile si ardeiul.Se presara cascaval ras.Se impatura in doua si se pune in tava cu hartie de copt.Se da la cuptor la foc potrivit 20 -25 min.