Imi place pizza facuta in casa si sa fie cu de toate.
Blat:
Toping:
Dizolvam drojdia in putina apa calda si le lasam putin deoparte. Adaugam iaurtul, sarea, zaharul si uleiul si amestecam. Adaugam faina si framantam un aluat elastic. Aluatul nu trebuie sa se lipeasca de maini si trebuie sa se desprinda usor de peretii vasului. Lasam aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul.
Intindem aluatul si il punem in tava unsa cu ulei, sau tapetata cu hartie de copt. Eu am folosit tava cea mai mare de la cuptorul electric. Daca folositi tava de aragaz ies 2 blaturi din cantitatea aceasta de aluat.
Intepam blatul cu furculita si il ungem cu sos de rosii. Adaugam topingul dupa preferinte, toate ingredientele taiate feliute, cascavalul si branza date prin razatoare. Deasupra am mai pus putin suc de rosii preparat acasa si oregano.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 200 grade C si o coacem aproximativ 40 de minute.