Nu-i asa ca aveti momente in care va e pofta de o pizza, dar din diferite motive renuntati?!...si unul din motive ar fi ca dureaza prea mult pana faceti aluatul, asadar aceasta pizza tip clatita vine in ajutorul tuturor, fiindca se face cat ai zice pizza :))
Pentru aceasta idee minunata trebuie sa-i multumesc Cristinei http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2010/02/pizza-tip-clatita.html
Se bat ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa are punem faina, alternand cu laptele ( pentru a nu se forma cocoloase), trebuie sa iasa un aluat putin mai gros decat smantana. Se adauga apoi maslinele, salamul taiat cubulete, prazul taiat rondele, ardeiul julien si se amesteca usor cu miscari circulare de jos in sus. Se incinge o tigaie, in care se pune o picatura de ulei ( acelasi procedeu ca la clatite ), iar cu ajutorul unui plolonic turnam compozitia in tigaie, se rasuceste tigaia pana se intinde compozitia pe toata suprafata.. Se acopera tigaia cu un capac timp de 2 minute la foc mic, dupa care se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa 2 minute. Se scoate pe o farurie intinsa si se acopera cu cascaval ras. Se serveste calda cu ketchup.
Pofta buna!!!