Pizza rapida

de Dulciuri cu Georgiana in Pizza, 22 Ian 2016 | 3509 vizualizari

 

Foarte buna si ultra rapida.

 

INGREDIENTE

  • paine
  • muschi file
  • cascaval
  • masline
  • oua
  • unt
  • pasta de rosii
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida:

Intr-o tava punem hartie de copt. Ungem hartia cu putin unt topit. Asezam in tava feliile de paine taiate mai subtiri. Asezam paine si in locurile goale dintre felii. Cu ajutorul unei pensule ungem feliile de paine cu unt topit, apoi cu pasta de rosii. Peste paine asezam feliile de muschi, maslinele maruntite si feliile de cascaval.

Introducem tava in cuptorul incins pentru 15 minute. Intre timp batem ouale si dam pe razatoare putin cascaval.Scoatem tava din cuptor, turnam ouale batute, presaram cascavalul ras si putin oregano  si introducem din nou tava la cuptor pentru 10 minute.

Eu am folosit 6 felii de paine,6 de muschi, 11 de cascaval si 2 oua.

 

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt in functie de cat de mare dorim sa fie pizza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe paine