Pizza picanta cu ciuperci

de maria_claudia in Pizza, 31 Oct 2010 | 4113 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 500 gr faina,
  • 25 gr drojdie,
  • 1 varf de lingurita de sare,
  • 50 gr de ulei,
  • 150 ml de lapte.

Pentru umplutura:

  • 4-5linguri de sos de bulion,
  • 300gr cascaval ras,
  • 250gr ciuperci fierte si tocate,
  • 300gr cabanos picant.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza picanta cu ciuperci:

Formam un aluat asemanator cu cel de paine din toate ingredientele. Lasam aluatul la crescut pana isi dubleaza volumul, apoi intindem in tava unsa cu ulei o foaie subtire. Punem sosul de bulion, cabanosul taiat marunt,ciupercile, apoi cascavalul. Bagam la cuptorul incins ptr 40-45min. Servim cu ketchup si mai presaram cu cascaval ras dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza picanta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza carbonara