Taiem cu cutitul blatul dupa forma in care il vom pune si mai taiem cateva bucati subtiri pentru margini.
Punem blatul in tava tapetata cu hartie de copt.
Batem oul cu putina sare si ungem marginile blatului, apoi lipim marginile de aluat si le ungem si pe ele cu oul batut. Intepam marginile cu o furculita.
Ungem suprafata blatului cu sosul pregatit din: 4 linguri suc de rosii, oregano, sare si piper dupa gust si cas proaspat ras.
Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei in care calim putin usturoiul taiat marunt, ceapa taiata juliene, kaizerul taiat cuburi, iar la sfarsit punem cele 3-4 linguri de cuburi de rosii din conserva. Punem sare si piper dupa gust si turnam acest amestec peste blat.
Adaugam cateva ciuperci si felii de rosii (rosia ramasa o taiem felii).
Dam tava la cuptor la foc mediu pana cand pizza este gata.
Inainte cu 10 minute sa o scoatem din cuptor mai presaram deasupra niste cas proaspat.
Pofta buna!