Pizza pe blat de foietaj (16 mini pizza în câteva minute)

de Zamfira in Pizza, 24 Oct 2015 | 8265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • 1 conservă de ciuperci
  • 150 g cârnat picant afumat sau şuncă
  • 150 g caşcaval
  • 100 g măsline
  • oregano
  • ketchup
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe blat de foietaj (16 mini pizza în câteva minute):

Se dezgheaţă foietajul la temperatura camerei, se întinde şi se feliază în 16 părţi – 4 pe orizontală şi 4 pe verticală.

Ungem cu ketchup fiecare pătrăţel şi presărăm oregano. Punem ciuperci tăiate feliuţe (bine stoarse in cazul ciupercilor din conservă), rondele de cârnaţi, măsline feliuţe şi câteo feliuţă de caşcaval. Aşezăm feliuţele pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt.

 

Se dă la cuptorul încins la 180 grade, timp de 30 minute.
Se scoate când a crescut puţin şi aluatul este auriu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe blat de foietaj (16 mini pizza în câteva minute)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam uscat