Pizza cu pastrama de vita,ciuperci si dovlecel

de marcela1979 in Pizza, 13 Oct 2013 | 2874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 gr faina alba
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 150 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita oregano
  • 150 gr cascaval
  • 150 gr pastrama de vita
  • 4 ciuperci champignions
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • 1 rosie
  • 100 gr masline
  • ketchup univer
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pastrama de vita,ciuperci si dovlecel:

Se amesteca faina cu sarea si drojdia intr-un bol incalzit.Se face o adancitura in mijloc si se pune apa calduta si uleiul de masline .Se amesteca cu mana pana se obtine un aluat moale.Se framanta aluatul pana devine uniform si elastic.Se lasa aluatul sa dospeasca la loc caldut .Se incalzeste cuptorul.

Se pune intr-o tava hartie de copt ,se intinde aluatul se unge cu ketchup, se presara oregano,se pune feliile de pastrama ,jumatate din cantitatea de cascaval,ciupercile felii,dovlecelul rondele,rosiile felii si ardeiul rondele.Se pun maslinele si restul de cascaval deasupra .Se da la cuptor pentru 20-25 de minute .

Cand este gata se lasa sa se racoreasca si apoi se mananca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu pastrama de vita,ciuperci si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sardele si sardine