Pizza patru in una

de MotanLaOale in Pizza, 26 Ian 2018 | 3933 vizualizari

 

Nu m-am priceput sa-i dau alta denumire.

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru pizza
  • 100 g carnati cabanos
  • 100 g carnati de casa
  • 50 g pastrama crud uscata
  • 100 g costita afumata
  • 250 g ciuperci
  • 70 g masline negre
  • 70 g masline verzi
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 250 g porumb
  • 250 g cascaval Delaco
  • 100 ml pulpa rosii
  • oregano
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza patru in una:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

Se intinde pulpa de rosii, se presara oregano, piper si se rade putin cascaval.

Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau dupa preferinta.

Se pun carnatii, costita si pastrama in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

Se pune pe un sfert porumb, pe alt sfert ardei cu rosii, pe altul ciuperci si pe ultimul masline.

Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

Se introduce in cuptorul preincalzit, pentru 25-30 minute.

Este gata cand este rumenita frumos.

Se serveste cu ketchup.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza patru in una" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
"Lahm bi ajeen" (carne pe aluat)-pizza arabeasca