Pentru faza de croazieră sau consolidare; am mancat doua persoane din ea si au mai ramas doua feliute :) Initial mirosea aluatul a mancarica de puiuti , dar rezultatul final a fost demential de gustos :D
Batem ouale; adaugam fulgii de ovaz si taratele de grau si amestecam; adaugam condimente dupa gust ( sare putina de tot), drojdia si amestecam; lasam 5 minute deoparte.
Pregatim tava in care vom coace pe care o acoperim cu foaie de copt. Cu ajutorul degetelor vom intinde aluatul rezultat pe intreaga suprafata(ne udam putin pe maini pentru ca altfel se va lipi si ne va ingreuna treaba). Punem la cuptor aluatul pentru 5-8 minute (in functie de cuptorul fiecaruia).
Dupa ce o scoatem o ungem cu doua linguri de branzica si doua linguri de pomodoro si adaugam ingredientele pe care le-am taiat fasii, respectiv rondele. Mai dam la cuptor pentru 10-15 minute.
Este foarte delicioasa si usoara!