- Pentru blat:
- 15g drojdie;
- 1 lingurita zahar;
- 3 linguri ulei;
- 500ml apa;
- 1kg faina;
- sare
- Umplutura:
- 500 g sunca presata
- 6 bile branza mozzarella
- 5-6 rosii cherry
- 100 g cascaval
- ketcup
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:
- Am pregatit maiaua amestecand drojdia cu zaharul si o lingura de apa calduta, le-am lasat 5-10min.
- Intr-un caston, am pus restul de ingrediete, am adaugat maiaua si am amestecat pana am obtinut un aluat, apoi l-am lasat 30min sa se odihneasca.
- Am intins aluatul, l-am asezat intr-o tava cu hartie de copt, apoi am pus ketchup si restul ingredientelor (mozzarella am rupt-o, sunca am taiat- feliute, rosiile le-am taiat in 4).
- Au iesit 5 tavi de tarta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.