Pizza de casă

de Studenta_la_cratita in Pizza, 16 Mar 2014 | 2747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 2 linguri drojdie uscată
  • 350 g făină
  • 0.5 lingurițe sare
  • 1 lingură zahăr
  • 3 linguri ulei
  • 225 ml apă
  • Umplutura
  • la alegere. Eu am pus
  • Suc de roșii
  • Oregano
  • Salam feliat subțire
  • 1 conservă ciuperci tăiate
  • cașcaval ras
  • 2 Roșii tăiate rondele
  • măsline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casă:

Blat: Se amestecă toate ingredientele, mai puțin apa. Se adaugă apa și se amestecă mai întâi cu o lingură. Se frământă cu mâinile până rezultă un aluat moale și lipicios. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă 40 minute la crescut.

După ce a crescut, se intinde în tavă și se fac găuri în aluat cu o furculiță. Se unge aluatul cu suc de roșii, se adaugă oregano, se așează feliile de salam, ciupercile și se presară cașcavalul ras. Am pus apoi felii de roșii și măsline.

Am dat la cuptor 20 de minute la foc mediu.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu iaurt - Reteta rapida pentru un blat pufos si bun