Parigina

de nadea68 in Pizza, 27 Sep 2013 | 2633 vizualizari

 

...E o pizza mai deosebita dar foarte gustoasa,originara din Napoli,Italia...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet pasta pentru pizza
  • 1 pachet foietaj
  • 150 g sunca (prosciutto cotto)
  • 200 g cascaval (provolone piccante)
  • suc de rosii
  • un galbenus
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parigina:

Din lipsa de timp eu am folosit pasta proaspata pentru pizza din comert.Intr-o tava rotunda se intinde pasta de pizza.Incercam sa o intindem cu bordul cat mai sus. Tava se unge cu ulei. Deasupra punem suc de rosii si cateva frunze de bussuioc.Adaugam cascavalul taiat felii. Peste cascaval asezam sunca.Mai punem 2-3 linguri de soc de rosii. Peste toate astea intindem foietajul,perforam cu furculita pe ici pe colo :).Cu un galbenus de ou ungem foietajul. Se pune la cuptor la 200° cam 30 minute. Merita incercata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parigina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo