Pizza de casa

de blue65 in Pizza, 15 Oct 2013 | 3592 vizualizari

 

cu un blat gustos

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 500g faina
  • 250ml apa calduta
  • 20g drojdie
  • 150g iaurt
  • 50g smantana
  • un praf sare
  • un varf de cutit zahar
  • 2linguri ulei
  • 30g unt
  • Umplutura
  • ketchup
  • 120g mozzarela
  • 2buc rosii
  • 100g carnati
  • 100g sunca presata
  • 100g salam uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Se face maia din drojdie, sare, zahar, putina apa si o lingura faina; dupa 10-15minute se incepe framantarea: se pune maiaua in faina, smantana, iaurtul, untul, uleiul si (putin cate putin) apa.

Se lasa aluatul la crescut 10-15minute.

Se intinde foaia, se inteapa cu furculita, se unge cu ketchup, se pun pe rand, ingredientele-mozzarela, rosiile, carnatii, sunca presata, salamul

Se da la cuptor pentru aproximativ 20minute, la foc mediu

 

TIPS-URI

1

eu folosesc carnati cu o compozitie nu foarte grasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza Quattro Formaggi, reteta lui George vicecampion European la pizza