Pizza de casa

de iry-gabriela in Pizza, 19 Feb 2012 | 3865 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru aluat:

  • 1/2 drojdie,
  • o ceasca de apa si faina cat cuprinde.

pentru pus pe blat

  • 250g salam banatean,
  • 300g muschi de porc afumat,
  • 100 g cascaval,
  • 100 g masline fara samburi,
  • un ardei si ketchup. 
  • pentru uns tava margarina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

pentru inceput facem un aluat care il lasam la crescut.  

separat taiem cubulete salamul si muschiul de porc,ardeiul il spalam si il taiem fidelute.   

dupa ce a crescut aluatul ungem o tava cu margarina si intindem aluatul. adaugam un pic de ketchup peste aluat si il intindem peste care adaugam un strat de cascaval ras.    

peste cascaval adaugam salamul si muschiul de porc,apoi masline,ardei iar la final cascaval ras.    

se da tava la cuptor care a fost bine incins si se lasa 30 de minute.   

se serveste calda cu ketchup.

TIPS-URI

1

folosesc ardei la pizza pentru ca da un gust aparte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat din paine