Topping:
Aluat:
Intr-un bol punem drojdia sfarmata, zaharul, 2 lingurite faina si adaugam putina apa calduta, cat sa dizolvam totul.
Lasam 10 minute sa dospeasca.
Intr-un vas punem faina, sarea si drojdia dospita.
Adaugam treptat apa calduta si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.
Adaugam apoi uleiul de masline si mai framantam 10 minute.
Presaram putina faina peste aluat si-l acoperim cu un prosop curat.
Lasam pana isi dubleaza volumul.
Pregatire:
Scoatem aluatul pe masa infainata si il framantam putin.
Intindem aluatul intr-o foaie potrivita, apoi asezam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt.
Peste aluat punem ketchup, asezam feliute de sunca italieneasca si salami si dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenste frumos.
Scoatem apoi tava din cuptor, punem mozzarella data pe razatoare si lasam sa se topeasca.
Se serveste calda.
Pofta buna!