Pizza cu salam

de cristinutanicolita in Pizza, 29 Ian 2015 | 3920 vizualizari

 

Blat subtire si crocant!

 

INGREDIENTE

Aluat :

  • 500 g faina
  • 250 ml apa calduta
  • 1 lng drojdie uscata
  • 1 lng sare
  • 100 ml ulei

Sos:

  • 200 ml ketchup oregano sare

Mai avem nevoie de:

  • 400 g salam
  • 200 g branza de vaci
  • 1 ceapa
  • 200 g masline
  • ciuperci
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Aluat: Intr-un castron punem faina cernuta si o amestecam cu drojdia si sarea. Adaugam apa calduta treptat si omogenizam totul bine;la sfarsit adaugam uleiul si mai framantam 5 min. Acoperim castronul si lasam aluatul sa creasca 30 min.

Umplutura: Curatam ceapa si o taiam solzisori,taiem salamul si maslinele.

Sos: Amestecam ketchup-ul cu sarea si oregano.

Dupa ce a crescut aluatul,il impatim in 2 buc egale si intindem 2 foi.

Tapetam o tava cu hartie de copt. punem o foaie de aluat,ketchup,salamul,ceapa,ciupercile,maslinele si bucatele de branza. Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor. Se procedeaza la fel si cea de-a doua foaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Shaorma