pentru blat:
pentru umplutura
Sos:
Blatul: Se pune faina intr-un castron,se face o adancitura in ea,si se pune drojdia inmuiata in cele 2 cani si jumatate de apa,se adauga uleiul,zaharul si sarea.Se framanta bine pana nu mai ramane faina in castron.Se lasa sa creasca 30-40 minute la loc calduros.Din cantitatea asta de aluat ies 4-5 blaturi subtiri de pizza.Daca faceti blt mai gros si mai pufos vor iesi 2-3
Sosul: Amestecam bine toate ingredientele mentionate mai sus pentru sos.
Se intinde din aluat o foaie nu prea groasa dar nici prea subtire,care se pune in tava unsa cu ulei...o ungem cu sos,adaugam cascaval dupa preferinta punem feliile de salam ,ciuperci,ardei gras taiat fideluta,un catel de usturoi taiat feliute,presaram busuioc si putin piper si dam la cuptor la foc maricel pentru doar cateva minute.O lasati sa se rumeneasca dupa preferinta
Serviti fierbinte