Pizza pufoasa,sanatoasa si bogata

de danielaR in Pizza, 20 Sep 2013 | 3422 vizualizari

 

pizza cu de toate

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 3-4 linguri tarate de grau
  • apa calda
  • 1 lingurita drojdie
  • 150 gr brocoli
  • 1 conserva porumb
  • 2 conserve ciuperci
  • 200 gr cas ras
  • 2 linguri sos bolognese
  • 500 gr carne afumata
  • 1-2 dovlecei
  • 1 cana masline
  • 1 ceapa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pufoasa,sanatoasa si bogata:

Se framanta din faina,tarate,apa si drojdie un aluat moale dar nelipicios

Se lasa jumatate de ora la crescut.apoi se intinde o foaie din aluat intr-o tava mare.

Ungem foaia cu sosul bolognese, punem ciupercile, apoi carnea, brocoli, ceapa, porumbul, dovlecelul ras pe razatoarea mare si deasupra casul ras.

Dam la cuptor 1/2 ora.

Este o pizza simpla,sanatoasa si bogata !

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pufoasa,sanatoasa si bogata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa