Pizza cu muschi de porc afumat

de pity19 in Pizza, 27 Mar 2014 | 4252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza :
  • faina,
  • apa,
  • drojdie,
  • sare ;
  • salam ,
  • muschi de porc afumat ,
  • carnat afumat subtire ,
  • ciuperci ,
  • masline verzi ,
  • ketchup pt.pizza ,
  • cascaval .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu muschi de porc afumat:

Aluatul pt.pizza : Adaugam intr-un vas faina,sarea , drojdia dizolvata in putina apa calda , amestecam , mai adaugam apa daca mai este nevoie . Lasam la odihnit aprox 40 minute .

Pregatim masa de lucru , presaram faina , luam aluatul , intindem bine , dam forma de pizza , ungem cu ketchup , adaugam feliute de salam , carnat , muschi afumat , ciuperci , masline si cascaval dat pe razatoare . Dam la cuptorul preincalzit la 180-200 grade , pentru aprox 30-40 minute ;

Scoatem din cuptor si servim pizza calda!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu muschi de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza by me