Pizza cu iaurt si fructe de padure

de costi7hector in Dulciuri, 14 Apr 2019 | 1880 vizualizari

 

Din pacate fotograful meu era in concediu ieri, cand am facut reteta, iar eu am uitat sa fac poze pe parcursul prepararii. :P Postez totusi reteta, pentru ca mie mi se pare interesanta si sper ca va va placea si voua. 

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj (1 kg),
  • 200 g iaurt grecesc,
  • 400 g fructe de padure,
  • 200 g miez de nuca,
  • 200 g zahar brun,
  • 50 g ciocolata rasa,
  • scortisoara,
  • zahar pudra (optional).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu iaurt si fructe de padure:

Se fierb fructele de padure cu zaharul brun, pana se topeste zaharul, apoi se lasa sa se racoreasca. Se imparte aluatul in 2 bucati. Se intinde prima bucata cu sucitorul (nu prea mult) si se transfera intr-o tava dreptunghiulara, tapetata cu hartie de copt. Se unge aluatul cu iaurtul grecesc, in strat subtire, peste  se intinde compozitia de fructe de padure si zahar, se adauga miezul de nuca,se presara cu scortisoara si se da la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru circa 15 minute. Se scoate din cuptor, se rade ciocolata si optional de pudreaza cu zahar.La fel se procedeaza si cu a doua bucata de aluat.Se poate servi atat calda cat si rece, dar neaparat cu pofta

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu iaurt si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mena29 1

15.04.2019, 08:32

mirela0911 1

15.04.2019, 09:02

Interesanta!

Gherca Daniela 1

15.04.2019, 11:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri