Pizza cu de toate

de ryta in Pizza, 17 Sep 2013 | 3201 vizualizari

 

INGREDIENTE

ptr aluat
  • 500 g faina
  • 200 ml apa
  • 100 ml bere
  • un cub drojdie
  • oregano,sare
Ptr sos de tomate:
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml apa
  • sare,oregano,busuioc,cimbru,piper,zahar
  • Ketchup Univer
  • cascaval taiat felii
  • sunca cu carne taiata felii
  • branza rasa
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate:

Aluatul framantat din ingredientele mentionate se lasa o jumatate de ora la dospit.

Se intinde o foaie care se aseaza in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt.

Se intinde cu o lingura sosul de tomate peste aluat dupa care se adauga branza rasa,sunca, maslinele, cascavalul, rosiile si ardeiul si ceapa la final.

Se da la cuptor pentru 15-20 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu carne de porc si ciolan