Pizza andutu

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 19 Sep 2010 | 6029 vizualizari

 

facuta special pentru iubirea mea mica andutu.

 

INGREDIENTE

pt blat:

  • 150 g faina
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 lingurita cu drojdie uscata
  • putina sare
  • 125 ml lapte rece

pt toping:

  • cas de vaca
  • cascaval
  • o felie de parizer de pui
  • ardei rosu
  • ardei verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza andutu:

Pt blat:

Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.

  Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.

Intindem o foaie rotunda subtire, o ungem cu ulei, apoi punem cascavalul si casul dat pe razatoare, ardeiul taiat feliute si parizerul taiat cubulete mici.

Dam la cuptor pt cca 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza andutu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Dana Cristea - pusikmea 1

09.10.2010, 21:53

ms roxana, sa-ti traiasca s tie puiutul mic, daca o faci incearca sa faci blatul un pic mai gos, pt ca asta a iesit cam crocanta pentru el

roxana78 1

12.10.2010, 15:21

ms frumos, si ms si pt sfat. sper sa reusesc sa-i fac si eu la pui ca acum am altele pe cap
ps. cum e cu furculitele astea?
eu sunt noua pe aiici si nu cunosc

Dana Cristea - pusikmea 1

13.10.2010, 09:36

cu placere roxana, sub poza fiecaruia sunt 5 furculite si fiecare noteaza reteta cu cate furculite vrea, adica apesi pur si simplu pe furculite si asta e tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Hrisca cu lapte si scortisoara