Pizza

de Valclaudia in Pizza, 8 Sep 2013 | 4895 vizualizari

 

ce simpla mi s-ar parea treaba asta cu bucataritul.... daca toata lumea din jurul meu ar manca macar o data-n viata acelasi fel de mancare fara figuri de tot felul... Nu mai zic nimic, decat ca atunci cand prepar pizza trebuie sa fiu atenta la topping, pana in cel mai mic detaliu la fiecare portie.preparata! In caz contrar, adio! Ramane nemancata....

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 2 oua
  • cca.700 gr.faina
  • 250 gr.margarina topita
  • 200 ml lapte caldut
  • 1 cub de drojdie
  • o lingurita de zahar
  • sare dupa gust

Topping:

  • dovlecel,
  • pasta de rosii
  • cascaval
  • cascaval feliat
  • cascaval afumat
  • ardei
  • masline
  • branza de burduf
  • branza gorgonzola
  • branza mascarpone
  • branza topita
  • busuioc uscat
  • oregano uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Eu prepar aluatul de pizza amestecand toate ingredientele trecute la aluat (operatie cae nu dureaza mai mult de maxim 10 minute).

Il intind pe masa de lucru infainata,il asez in tavi si pana pregatesc ingredientele pentru topping, aluatul are suficient timp sa dospeasca.

Dupa ce am pregatit ingredientele pentru topping (spalat legume, feliat legume si branzeturi, etc), ungem toate portiile cu pasta de rosii si decoram fiecare tava dupa preferintele mofturosilor... :(

Dam tavile la copt, in cuptorul preincalzit cca 20 min. la temperatura potrivita spre mare.

Servim cat este calda.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]