Pizza

de susu in Pizza, 26 Feb 2010 | 4538 vizualizari

 

INGREDIENTE

          Ingrediente pentru 5 persoane     

          -         450 grame faina

          -         250 ml lapte

          -         4 linguri ulei

          -         1 lingurita de zahar

          -         1 cub mic de drojdie

          -         ½ lingurita de sare

          -         1 pahar de bullion concentrate

          -         ½ cutie porumb medie

          -         80 ml ulei masline

          -         1 borcan de ciuperci

          -         1 ardei gras galben potrivit

          -         1 ardei rosu potrivit

          -         1 ardei verde potrivit

          -         100 grame masline (eu am pus si verzi si negre)

          -         Cubulete mici de branza telemea

          -         Cascaval ras

          -         oregano

          -         busuioc

          -         cimbru

          -         salam

          -         sunca

          -         1 ceapa         

Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se pun cei 80 ml ulei de masline pe foc cu paharul de bullion, oregano, cimbru si busuioc dupa gust si se lasa aproximativ 10-15 minute sa fiarba la foc mic pana se leaga un sos mai gros. Se desface drojdia cu putin lapte caldut nu fierbinte si zahar si se adauga 1-2 linguri de faina din compozitia de faina si se lasa sa dospeasca cateva minute. Se toarna acest amestec peste restul de faina si se adauga restul laptelui si uleiul la temperatura camerei. Se framanta bine. Se lasa coca acoperita cu un prosop 30 minute la loc cald sa creasca. Se intinde coca si se aseaza in tava unsa si tapetata. Din acest aluat ies doua pizza rotunde sau una mare in tava de aragaz. Aluatul trebuie sa fie de grosimea unei jumatati de deget. Se unge aluatul cu ½ din cantitatea de bullion fiert. Se aseaza peste aluat legumele taiate foarte subtire si deasupra se rade cascaval. Se serveste cu ketchup.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (3)

silvi0ara 1

26.02.2010, 21:48

Ce bine arata.

madi_marin 1

27.02.2010, 09:44

mmm....ce-mi place....

rivka 1

28.02.2010, 12:36

arata minunat de bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Colac