Omleta cu ficatei

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2011 | 8118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 ficatei
  •  3 oua
  • 1 ceapa mica rosie
  • 3 linguri lapte
  • ulei
  •  cascaval
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ficatei:

Ficateii de pasare se usuca intr-un prosop absorbant, se taie in bucati potrivite si se prajesc in putin ulei. Cand sunt gata se scot pe un prosop absorbant.

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit intr-o lingura de ulei.

Se caleste pana se inmoaie ceapa.

Se adauga ficateii prajiti se amesteca de cateva ori si se adauga ouale batute bine cu laptele, sare si piper.

Se prajeste la foc potrivit pe ambele parti. Cand este gata se scoate pe farfurie si se rade cascaval pe deasupra.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu brinza si marar