Piure de legume cu pulpe

de kamy in Pui, 13 Iul 2011 | 7924 vizualizari

 

Pentru ca am facut o supa in care am pus ff multe legume,ptr.felul 2, m-am gandit sa fac din ele,un piure de legume.

 

INGREDIENTE

  • legume fierte
  • 4 morcovi mari
  • 1 telina mare
  • 2 ardei grasi(i-am decojit cand i-am scos din supa)
  • 3 cartofi
  • o mana de mazare
  • 3 buchetele conopida
  • legume proaspete
  • 4 rosii proaspete
  • o ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • un cub de unt
  • patrunjel si marar verde
  • sare,piper,nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de legume cu pulpe:

In putin ulei,calim ceapa, punem toate legumele fierte,adaugam putina supa,sare si piper,lasam sa dea in cateva clocote dupa care,punem rosiile(decojite si taiate cubulete)si lasam sa fiarba(fara capac) pana se inmoaie rosiile si scade zeama.Inainte sa oprim focul,punem usturoiul pisat,sare,piper si nucsoara,dupa gust.

 Adaugam cubul de unt.

Cu ajutorul unui blender vertical,mixam foarte bine,pana obtinem o pasta fina si adaugam verdeata.Gustam si daca ni se pare prea dulce,putem adauga cativa stropi de zeama de lamaie(la mine nu a fost nevoie).

Noi am servit alaturi de pulpe la cuptor si salata de ridichi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de legume cu pulpe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu miere si legume la cuptor