Piept de pui la cratita cu legume si vin alb

de laylalala in Pui, 2 Mar 2010 | 4273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura unt
  • partea alba de la 1 fir de praz, feliata
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 400 gr cartofi, curatati si taiati cuburi
  • 200 gr piept de pui, fara pielita, taiat cubulete
  • 250 ml vin alb
  • 250 ml zeama de supa de pui
  • 1 lingurita thym uscat si maruntit
  • 100 gr iaurt
  • 200 gr pastai verzi, fierte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cratita cu legume si vin alb:

Topeste untul intr-o cratita apoi adauga prazul si usturoiul si caleste-le pana cand prazul s-a inmuiat, aprox.5 minute.
Adauga cartofii, pieptul de pui, vinul alb si zeama de supa de pui, acopera cratita si lasa sa fiarba 30-40 minute pana cand cartofii si puiul s-au facut.Aeezoneaza cu sare si piper dupa gust, adauga thym si iaurtul si amesteca.Serveste preparatul cu pastai verzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cratita cu legume si vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca simpla