Piscoturi cu frisca si dulceata de caise

de pity19 in Prajituri, 15 Apr 2014 | 3693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 piscoturi
  • 200 ml frisca lichida Hulala
  • dulceata de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscoturi cu frisca si dulceata de caise:

Turnam frisca intr-un castron si mixam bine. Luam cate 2 piscoturi , adaugam aprox 1-2 linguri de frisca pe un piscot , iar in mijloc cu o lingura punem dulceata de caise , dupa care punem un piscot peste , asa continuam cu fiecare . Lasam sa stea aprox 3 ore ptr a se inmuia piscoturile dupa care se pot servi!

TIPS-URI

1

Nu am insiropat piscoturile pentru ca oricum se inmoaie de la frisca si dulceata :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi cu frisca si dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Panacris 1

15.04.2014, 08:55

deyutzky 1

15.04.2014, 09:28

Criss 1

15.04.2014, 14:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu rahat